wie zijn wij

zorg regelen zoals je dat ook voor je naaste doet

 “Als wij nou eens met u meekijken en instructie krijgen, dan kunnen we het daarna toch ook zelf?....” De fysiotherapeut vond het een geweldig idee. Hij wist dat hij maar eens in de twee weken in de gelegenheid was om te behandelen. Zo waren de regels, meer tijd en geld was er niet vanuit de bestaande kaders. Als de patiënt dagelijks oefeningen zou kunnen doen met de begeleiders, zou ze langer mobiel blijven. Dat verhoogt de kwaliteit van haar leven enorm. Ook bespaart dat weer kosten voor de familie en overheid op de langere termijn.

 

Mijn moeder is nagenoeg haar hele ziekteperiode van 12 jaar ( dementie) mobiel gebleven. Het is een simpel voorbeeld hoe je zonder extra geld veel betere zorg kan verlenen. 

 

Gewoon doen, met je gezonde verstand! 

 

Sandy Uytterhoeven


visie

Gewoon Doen ondersteunt kwetsbare mensen in hun leven. Door samenwerken met anderen leggen we verbinding wat leidt tot participatie. Bovendien dragen alle onderdelen van Gewoon Doen bij aan artistiek verantwoorde theaterproducties voor het Nederlandse publiek. We maken door theater de authentieke eigenschappen van onze klanten zichtbaar. We worden door de pers en samenleving als een verrijking van het bestaande kunstaanbod gezien.  

missie

De passie van Gewoon Doen is gelijkheid van mensen. We willen ontroeren en warmte brengen in de samenleving. Wij geloven in de kracht van elk mens en kijken altijd naar mogelijkheden. Gewoon Doen betekent letterlijk 'gewoon doen'. Zorg regelen zoals je dat ook voor je naaste doet. Gewoon Doen, met je gezonde verstand!