Facilitair team & Horeca

Dit nieuwe onderdeel wordt een werk- en ontmoetingsplek waar 5 dagen per week zal worden gewerkt aan alle denkbare facilitaire werkzaamheden binnen het Gasthoês. Deze werkzaamheden staan op dit moment nog niet vast maar zullen worden gecreëerd afhankelijk van de vraag van de gebruikers en de mogelijkheden en wensen van onze medewerkers. Wij gaan de komende tijd met alle vaste gebruikers in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Voorbeelden van werkzaamheden zijn: het inrichten van ruimtes met tafels en stoelen, het verzorgen van de groenstroken rondom het gebouw, het rondbrengen van bestellingen (koffie & thee) naar vaste gebruikers of het ondersteunen in de bibliotheek.

 

In ’t Gasthoês zal ook horeca zijn. Deze wordt gefaciliteerd door medewerkers die in dienst zijn van ’t Gasthoês. Voor onze medewerkers is er de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. De werkzaamheden hangen af van het aanbod en de mogelijkheden en wensen van onze medewerkers.

 

 

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn: Afwassen of kleine gerechten bereiden in de keuken, opnemen van bestellingen, bedienen/serveren van eten en drinken. 

 

 

Werken bij Gewoon Doen

Heb jij een zorgindicatie en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.