onderdelen

Theater Kleinkunst; Een werk- en ontmoetingsplek waar acteurs met en zonder beperking artistiek verantwoorde theatervoorstellingen maken die interessant zijn voor een breed publiek. 

De productiegroep repeteert elke donderdag en vrijdag. De trainingsgroep repeteert elke maandag en heeft als doel om nieuwe acteurs te trainen.  


Gewoon Doen Media; Een werk- en ontmoetingsplek waar 5 dagen per week tv-programma’s worden gemaakt samen met Omroep Horst aan de maas. Deze programma’s zullen ook worden geplaatst op sociale media. Gewoon Doen media en Omroep Horst aan de Maas maken gebruik van elkaars faciliteiten en deskundigheid waardoor een nauwe samenwerking zal ontstaan. 


Facilitair team & Horeca; Een werk- en ontmoetingsplek waar 5 dagen per week zal worden gewerkt aan alle denkbare facilitaire werkzaamheden binnen het Gasthoês. Ook zijn er mogelijkheden om te werken in de horecagelegenheid in 't Gasthoês.


Creatief; Een werk- en ontmoetingsplek waar enkele dagen per week doelgerichte en opdrachtgerichte activiteiten worden aangeboden. Denk hierbij aan het maken van verkoopbare producten of bijvoorbeeld producten die binnen ’t Gasthoês worden gebruikt als aankleding/decoratie. De activiteit is in eerste instantie niet bedoeld als belevingsgerichte activiteit. 


In deze video vertellen we meer over de (nieuwe) onderdelen in 't Gasthoês.